Upptäck Valipolicella & Italien

Upptäck Valipolicella & Italien

Fredag 12 april
Vinprovning kl. 18, middag ca kl. 19

Är du en vinälskare som föredrar fylliga och smakrika Amarone-viner? Fredagen den 12:e april kl 18 är du välkommen att delta i en exklusiv vinprovning med Amarone-tema från några av Valpolicellas mest ansedda vinproducenter. Vi har förvärvat en imponerande samling av intressanta viner, inklusive några äldre årgångar.

Sommelier Carina Olofsson Gavelin kommer att leda oss genom en spännande vinprovning med fyra Amarone-viner, och även närvara under middagen och hjälpa till att matcha vinerna med kvällens meny. Köket serverar en tvårätters middag med noggrant utvalda råvaror i säsong omkring kl. 19. Menyn går utmärkt att komplettera med vår osttallrik eller en härlig chokladdessert.

Till middagen erbjuds ett välkomponerat vinpaket med passande Amaroneviner samt viner från vår italienska vinlista som för kvällen är utökad.

Kostnad : 1295 kr inkl. provning och tvårätters middag. Dryck tillkommer. Om du önskar övernatta erbjuder vi ett paketpris för vinprovning, middag, övernattning och frukost om 1995 kr för del i dubbelrum.

Antalet platser är begränsat.

Välkommen till en upplevelse utöver det vanliga!