Svanen

En Svanen-märkt vingård!

Att värna om miljön och göra hållbara, kloka val för framtiden är en självklarhet för oss på Flädie Mat & Vingård, och engagemang för vår miljö ligger oss varmt om hjärtat.

Svanen är den officiella, gemensamma miljömärkningen i Norden. Märkningen visar att produkter, varor och tjänster uppfyller högt ställda krav på miljö, hälsa, funktion och kvalitet. Det är ett omfattande miljöarbete som gäller allt från energiförbrukning och avfallshantering till städprodukter, förbrukningsartiklar, inredning, transport av catering och råvaror – stort som smått.

Hos oss på Flädie Mat & Vingård är vi ett stort gäng engagerade medarbetare som har det dagliga ansvaret att se till att vårt miljöarbete fungerar. Tillsammans gör vi jobbet! Det är allt från städ – och hotellpersonal till servering och kockar, och naturligtvis vaktmästare och vingårdsansvariga. Tillsammans skapar vi en hemtrevlig och välkomnande atmosfär, som också är miljövänlig!

Medarbetarna på Flädie Mat & Vingård

p.s. Det du kastar i papperskorgen på ditt hotellrum eller i konferensrummet källsorteras av våra medarbetare. Om du önskar att vi byter dina handdukar lägger du de använda handdukarna på golvet. Hänger de kvar på kroken betyder det att du kan använda dem en dag till!