fbpx

Konferens i lugn och kreativ vingårdsmiljö

Konferens i lugn och kreativ vingårdsmiljö

På Flädie Mat & Vingård möts ni i en genuin och lugn vingårdsmiljö mitt i den pulserande Öresundsregionen. Vi erbjuder kreativa och konferenslokaler i avskild miljö med utsikt över vinrankor, kyrktorn och den böljande lundaslätten. Oberoende av storleken på ditt arrangemang har vi lokaler som passar – vi möblerar och utrustar enligt era önskemål och behov. I vår största konferenslokal kan upp till 110 personer samlas i biosittning.

Allt ni behöver för en framgångsrik konferens finns naturligtvis på plats. Samtliga lokaler har trådlös uppkoppling till projektor via clickshare och högtalare för ljud. Vår största konferenslokal Grappa har uppkoppling via clickshare samt ljudsystem med mikrofon och mygga.

Konferens med övernattning

Vi rekommenderar en konferens med övernattning, då ni kan njuta lite extra av vår goda mat och kanske prova gårdens egenproducerade viner tillsammans våra sommelierer eller gå en guidad visning i vår vingård och vinproduktion.

I våra 27 smakfullt och ljust inredda hotellrum med pittoreska detaljer som synliga träbjälkar och snedtak sover ni gott och vaknar utvilade.

Vi erbjuder färdiga konferenspaket men skräddarsyr gärna era möten, oavsett om ni tänker er en konferens med övernattning, en fest eller något annat evenemang.

Vi har laddstationer för fyra stycken elbilar.

Välkommen att kontakta oss!

Välkommen att kontakta oss för mer information om våra konferenspaket och för speciella önskemål eller frågor!

tel. 046-320 338 eller
info@fladiematvingard.se

Vår bokning och reception är bemannad tisdag till fredag 09.00 till 15.00. Övrig tid finns vi tillgängliga för akuta ärenden på telefon 0720582495.

Länk till våra villkor för konferenser & övriga arrangemang.