fbpx

Konferens i lugn och kreativ vingårdsmiljö

Konferens i lugn och kreativ vingårdsmiljö

På Flädie Mat & Vingård möts man i en genuin och lugn vingårdsmiljö mitt i den pulserande Öresundsregionen.

Vi hjälper dig med en effektiv och prisvärd lösning oavsett om det handlar om ett mindre möte eller ett större seminarium eller företagsevent. Vi erbjuder kreativa konferenslokaler i avskild miljö med utsikt över vinrankor, kyrktorn och den böljande lundaslätten. Oberoende av storleken på ditt arrangemang, seminarium eller konferens har vi lokaler som passar – vi möblerar och utrustar enligt era önskemål och behov. I vår största konferenslokal kan upp till 110 personer samlas i biosittning.

Allt ni behöver för en framgångsrik konferens finns naturligtvis på plats. Wifi, whiteboard, blädderblock, projektor, pennor och block. Skulle ni behöva ytterligare utrustning såsom mikrofoner/myggor eller en ljudanläggning hjälper vi er med att hyra in detta.

Konferens med övernattning

Vi rekommenderar en konferens med övernattning, då kan ni njuta lite extra av vår goda mat och få tid för våra populära aktiviteter. Vi erbjuder bland annat matlagning tillsammans med våra kockar eller varför inte prova ett Mordmysterium till middagen? Ni kan också prova gårdens egenproducerade viner tillsammans vår sommelier eller gå en guidad visning i vår vingård och vinproduktion.

I våra 29 smakfullt och ljust inredda hotellrum med pittoreska detaljer som synliga träbjälkar och snedtak sover ni gott och vaknar utvilade. Varför inte börja konferensdagen med en promenad i vingården eller sommartid ett dopp i poolen?

Vi erbjuder färdiga konferenspaket, men skräddarsyr gärna era möten. Oavsett om ni tänker er en konferens med övernattning, en fest eller något annat evenemang.

Vi har laddstationer för att ladda fyra stycken elbilar hos oss.

Välkommen att kontakta oss!

Välkommen att kontakta oss för mer information om våra konferenspaket och för speciella önskemål eller frågor!

tel. 046-320 338 eller
info@fladiematvingard.se

Vår bokning är öppen måndag till onsdag kl. 9.00-16.30, och torsdag- fredag kl. 9.00-16.00.

Länk till våra villkor för konferenser & övriga arrangemang.