Konferens i lugn och kreativ vingårdsmiljö

Konferens i lugn och kreativ vingårdsmiljö

Hos oss möts ni i en genuin och lugn vingårdsmiljö. Det avskilda läget och våra olika byggnader gör att ni vid en konferens hos oss kan åtnjuta exklusivitet och vara ensamma i ert hus. Oberoende av storleken på ditt arrangemang har vi lokaler som passar – vi möblerar och utrustar enligt era önskemål och behov. I vår största konferenslokal kan upp till 80 personer samlas.

Allt ni behöver för en framgångsrik konferens finns naturligtvis på plats. Våra två största konferenslokaler har nyligen uppgraderats tekniskt, med såväl Click-share som ljudanläggning av hög kvalitet med mikrofon/mygga. Samtidigt har ventilation installerats, vilket gör lokalerna till behagliga mötesplatser även den varmaste sommardag.

Vi erbjuder en lång rad uppskattade aktiviteter i samband med er konferens hos oss. Vi arrangerar vinprovning och guidningar i vingård & vinproduktion, och i samverkan med samarbetspartners har vi aktiviteter inom en mängd områden som vi är glada över att kunna erbjuda. Aktiviteterna presenteras i pdf-filen nedan!

Våra möteslokaler

LOKAL m2 Bio Skol U Styrelse Öar
Grappa 200 100 60 15 16 54
Cuvée 75 60 30 22 16 36
Armangac 73 30 20 16 14 20
Calvados 25 12
Cognac 25 12

Konferens med övernattning

Vi rekommenderar en konferens med övernattning, då ni kan njuta lite extra av vår goda mat och kanske prova gårdens egenproducerade viner tillsammans våra sommelierer eller gå en guidad visning i vår vingård och vinproduktion.

I våra 28 smakfullt och ljust inredda hotellrum med pittoreska detaljer som synliga träbjälkar och snedtak sover ni gott och vaknar utvilade.

Vi erbjuder färdiga konferenspaket men skräddarsyr gärna era möten, oavsett om ni tänker er en konferens med övernattning, en fest eller något annat evenemang.

Vi har laddstationer för fyra elbilar.

Välkommen att kontakta oss!

Välkommen att kontakta oss för mer information om våra konferenspaket och för speciella önskemål eller frågor!

tel. 046-320 338 eller
info@fladiematvingard.se

Vår bokning och reception är bemannad måndag till fredag 08.00 till 16.00. Övrig tid finns vi tillgängliga för akuta ärenden på telefon 0720-582495.

Länk till våra villkor för konferenser & övriga arrangemang.