fbpx

Restaurang

Restaurang

Kockarnas meny mars

Förrätt Saltad stenbitsrom från Lomma med syrlig purée på selleri, gravad citron, krispig rotselleri // veg. alt. Nattbakade rödbetor, syrlig purée på selleri, gravad citron, krispig rotselleri

Huvudrätt Bakad Skrei, picklad endive, rosenkål, skummig sås på hjärtmusslor, dillolja // veg. alt. Hel grillad blomkål, picklad endive, rosenkål, gotlandslinser, vitvinssås, dillolja

Dessert Inkokt Österlenpäron med fläder och ingefära, chokladmousse, yoghurtsorbet och maräng

Meny 415:-, Vingårdens vinpaket 375:-

Vingårdserbjudande!

Fredagar och lördagar i mars och april erbjuder vi vinprovning av gårdens viner inkl. en guidning, följt av Kockarnas trerättersmeny till priset av 415:-. Vinprovningen börjar kl. 17.30!

Boka bord här!

Vinprovning

Följ med på en tur genom Flädie Mat & Vingårds terroir och fördjupa er i den filosofi som ligger till grund för vår vinodling och produktion. Vi provar fyra olika viner från vår egen vingård. Vinprovning, 315 kr/person. Samling i receptionen kl. 17.15 och provningen startar kl. 17.30. Vi erbjuder vinprovning fredagar och lördagar då restaurangen är öppen –  besök vår kalender för aktuella datum!

Boka plats!

Brunch på Vingården

Vi förändrar serveringen av vår brunch tills vidare, och erbjuder ett urval av vår klassiska omtyckta brunch presenterad i portionsformar, och kompletterad med Ägg Benedict som varmrätt direkt från köket.

Brunchen serveras de flesta lördagar och söndagar med två sittningar, kl. 11.00-13.00 och kl. 13.30-15.30. För brunchgäster erbjuder vi en spännande guidning av vår vingård och vinproduktion kl. 13.00, inkluderad i priset, 215 kr.

Barn upp till 12 år 95 kr.
Boka här!

Weekend på Vingården

Checka in på vår vackra vingård och njut av god mat, goda drycker och en god natts sömn i vår rofyllda omgivning. Weekend på vingården innehåller övernattning i dubbelrum, eftermiddagsfika med kakor, vinprovning av 4 av gårdens viner, kockarnas trerätters överraskningsmeny tillagad av lokala råvaror och en stor portion Flädie-kärlek samt en härlig frukostbuffé.

Paketet inkluderar

  • Eftermiddagsfika
  • Vinprovning
  • Kockarnas trerätters överraskningsmeny
  • Övernattning
  • Frukost

Boka weekendpaket