fbpx

Restaurang

Restaurang

Flädies Vinbord – en resa i de fem grundsmakerna

I juletid serverar vi vårt vinbord som är en upplevelsebaserad middag i fem serveringar. Vi hyllar smaker, dofter och känslor genom att kombinera mat och vin. Flädies Vinbord är en smakresa i de fem grundsmakerna att njuta av tillsammans med kollegor, vänner och familj.

Vinbord med vinpaket 1150 kr per person. Menyn hittar du här!

Även vårt alkoholfria dryckespaket är komponerat med mycket kärlek!

Boka här!

Vinprovning

Följ med på en tur genom Flädie Mat & Vingårds terroir och fördjupa er i den filosofi som ligger till grund för vår vinodling och produktion. Vi provar fyra olika viner från vår egen vingård. Vinprovning, 315 kr/person. Samling i receptionen kl. 17.15 och provningen startar kl. 17.30. Vi erbjuder vinprovning fredagar och lördagar då restaurangen är öppen –  besök vår kalender för aktuella datum!

Boka plats!

Julbrunch på Vingården

I december dukar vi fram en härlig julinspirerad brunch som vi serverar lördag och söndag ända fram till jul. Brunchen serveras i två sittningar, kl. 11-13 och kl. 13-15. Pris: 295 kr/vuxen och 95 kr/barn upp till 12 år.

Boka här!

Weekend på Vingården

Checka in på vår vackra vingård och njut av god mat, goda drycker och en god natts sömn i vår rofyllda omgivning. Weekend på vingården innehåller övernattning i dubbelrum, eftermiddagsfika med kakor, vinprovning av 4 av gårdens viner, kockarnas trerätters överraskningsmeny tillagad av lokala råvaror och en stor portion Flädie-kärlek samt en härlig frukostbuffé.

Paketet inkluderar

  • Eftermiddagsfika
  • Vinprovning
  • Kockarnas trerätters överraskningsmeny
  • Övernattning
  • Frukost

Boka weekendpaket