Restaurang

VINGÅRDENS VINER

FRUKOST

À LA CARTE

GRILLKVÄLLAR

RESTAURANG & VINBAR

A la carte

Våra menyer är omsorgsfullt komponerade och tillagas på råvaror från Skånes skogar och åkrar med fokus på grönt, närodlat, närproducerat och skånskt vilt. Till maten serverar vi välkomponerade dryckesmenyer, gärna med gårdens egna viner. Köket är under sommaren öppet måndag till lördag 17-21 och söndagar kl. 17-20. Tisdagar har vi grillkväll.

Välkommen att boka bord!

KOCKARNAS TRERÄTTERSMENY

  • Vingårdens gröna gazpacho, eldad röding, gurka, rökt crème fraîche, krasse, rädisor, forellrom
  • Dovhjort mediterranean, chorizosmul, tomater, basilika, vitlök, brässerad kål, grillade primörer, olivolja
  • Sommardessert med jordgubbspannacotta, basilika- & limesorbet, bakad choklad, bär, puffat bovete

625 kr

Grillkvällar

Alla tisdagkvällar t.o.m. 6 augusti tänder vi grillen och dukar fram en härlig grillbuffé som ackompanjeras av en trubadur.

Välkommen att boka bord!

Frukostbuffé

Du behöver inte övernatta hos oss för att njuta av vingårdens frukostbuffé, som vi serverar lördagar och söndagar 8.00-10.00. Ibland när det är skollov serverar vi frukostbuffé hela veckan. Välkommen att boka bord och se tillgängliga datum via knappen nedan!

Lunch

Vår lunch har paus under sommaren och är tillbaka måndagen den 11:e augusti!

Vi serverar lunch med en liten soppa, varmrätt, hembakat bröd och smör, sallad, vatten och kaffe eller te med en hembakad småkaka för 175 kr. Ange i din bokning om någon i sällskapet önskar vegetarisk kost. Välkommen att boka bord!

Vingårdens Afternoon Tea

Njut av hembakade scones med tillbehör, härliga små smörgåsar, fruktkompott och hembakade sötsaker. Kaffe/te ingår i priset. Vi serverar samma meny till både vuxna och barn. Pris för vuxna 345 kr, barn upp till 12 år 295 kr. Sittning 1 h 45 min.

Vi serverar Afternoon Tea sista söndagen varje månad med sittningar från kl. 13.00 till 15.30. Nästa tillfälle är 29 september. Välkommen!