Restaurang

Restaurang

Kockarnas meny januari

Förrätt: Friterad kronärtskocka med soppa på skånska jordärtskockor och rökt chipotlecrème

Välj en huvudrätt:

  • Rosastekt ankbröst från Munka-Ljungby, variation på sötpotatis, zucchini och apelsinsås
  • Rimmad torskrygg, terrin på zucchini, variation på sötpotatis, karamelliserat smör
  • Terrin på quinoa med zucchini och apelsin, variation på sötpotatis

Dessert: Passionsfruktmousse med salt chokladfudge och frostade björnbär

415 kr

Boka bord här!

Vinprovning

Följ med på en tur genom Flädie Mat & Vingårds terroir och fördjupa er i den filosofi som ligger till grund för vår vinodling och produktion. Vi provar fyra olika viner från vår egen vingård. Vinprovning, 315 kr/person. Samling i receptionen kl. 17.15 och provningen startar kl. 17.30. Vi erbjuder vinprovning fredagar och lördagar då restaurangen är öppen –  besök vår kalender för aktuella datum!

Boka plats!

Brunch på Vingården

Vi dukar fram vår uppskattade brunch lördagar och söndagar fr.o.m. 18 januari. Brunchen serveras i två sittningar, kl. 11-13 och kl. 13-15.

Pris: 295 kr/vuxen och 95 kr/barn upp till 12 år.

Boka här!

Weekend på Vingården

Checka in på vår vackra vingård och njut av god mat, goda drycker och en god natts sömn i vår rofyllda omgivning. Weekend på vingården innehåller övernattning i dubbelrum, eftermiddagsfika med kakor, vinprovning av 4 av gårdens viner, kockarnas trerätters överraskningsmeny tillagad av lokala råvaror och en stor portion Flädie-kärlek samt en härlig frukostbuffé.

Paketet inkluderar

  • Eftermiddagsfika
  • Vinprovning
  • Kockarnas trerätters överraskningsmeny
  • Övernattning
  • Frukost

Boka weekendpaket