Restaurang

AFTERNOON TEA

RESTAURANG & VINBAR

À LA CARTE

FRUKOST

A la carte

Våra menyer är omsorgsfullt komponerade och tillagas på råvaror från Skånes skogar och åkrar med fokus på grönt, närodlat, närproducerat och skånskt vilt. Till maten serverar vi välkomponerade dryckesmenyer, gärna med gårdens egna viner! Välkommen att boka bord!

Helgens trerättersmeny

  • Sparris, kvabbsorom, nässelskum, citron, eldat smör, rågbröd, vårgrönt
  • Assmåsahjort x 2, lökcrème, ramslök, rapsskott, rostad mandel, Leporessky, Gotlandslinser
  • Glasrabarber, vanilj, mandelkaka, saltkaramellglass, vingårdens honungscrunch, körvel

Lunch vecka 17

Måndag: Coq au vin med potatis
Tisdag: Coq au vin med potatis
Onsdag: Viltfärsbiff med fetaost och ramslök, bulgur, oliver och tzatziki
Torsdag: Viltfärsbiff med fetaost och ramslök, bulgur, oliver och tzatziki
Fredag: Fish and chips

Vi serverar lunch med en liten soppa, varmrätt, hembakat bröd och smör, sallad, vatten och kaffe eller te med en hembakad småkaka för 175 kr. Ange i din bokning om någon i sällskapet önskar vegetarisk kost. Välkommen att boka bord!

Frukostbuffé

Du behöver inte övernatta hos oss för att njuta av vingårdens frukostbuffé, som vi serverar lördagar och söndagar 8.00-10.00. Ibland när det är skollov serverar vi frukostbuffé hela veckan. Välkommen att boka bord och se tillgängliga datum via knappen nedan!

Vingårdens Afternoon Tea

Njut av hembakade scones med tillbehör, härliga små smörgåsar, fruktkompott och hembakade sötsaker. Kaffe/te ingår i priset. Vi serverar samma meny till både vuxna och barn. Pris för vuxna 345 kr, barn upp till 12 år 295 kr. Sittning 1 h 45 min.

Vi serverar Afternoon Tea sista söndagen varje månad med sittningar från kl. 13.00 till 15.30.  Välkommen!

Valborgsgrill från vingården – avhämtning

Fira våren och Valborg med vår grillmeny – en härlig tvårättersmeny som du enkelt färdigställer vid grillen hemma och bjuder familj och vänner på. Den innehåller 3 x kött: marinerad svensk flankstek, Assmåsa vildsvin och vingårdens egen hjortkorv, och därtill vit och grön sparris, potatissallad med cidervinäger, senap och ramslöksemulsion. Desserten är en chokladfondant med rabarber, flädergélé, rostad vit choklad och blommor, 345 kr per person.

Kanske inleder ni middagen med vingårdens charkbricka? Den består av tre sorters charkuterier, svensk hårdost, ramslökspesto, kapris, oliver, cornichons och vingårdens rostade surdegsbröd för 95 kr per person.

Hämtas mellan kl. 12.00 och 16.30 på Valborg. 

Quiz & Moules Frites 2 maj

Välkommen till Quiz och Moules Frites-afton hos oss på vingården! Vi serverar klassisk Moules Frites för 245 kr, och som alternativ en begränsad meny. Quizen startar kl 18.30 och pågår i ca en timme. Välkommen att boka bord från kl 17.30!

Quizen leds av Mårten trubadur. Välkommen att boka bord!