fbpx

Restaurang

Restaurang

Restaurang fredag & lördag

Vår restaurang är öppet de flesta fredagar och lördagar under hösten, och vi serverar då våra kockars trerättersmeny för 415 kr. Aktuell meny hittar du här. Till menyn serverar vi gärna något av våra vinpaket, Vingårdens viner eller Vår sommeliers förslag, fyra glas 375 kr resp, 405 kr.

Boka här!

Flädies Vinbord – en resa i de fem grundsmakerna

I juletid serverar vi vårt vinbord som är en upplevelsebaserad middag i fem serveringar. Vi hyllar smaker, dofter och känslor genom att kombinera mat och vin. Flädies Vinbord är en smakresa i de fem grundsmakerna att njuta av tillsammans med kollegor, vänner och familj.

Vinbord med vinpaket 1150 kr per person.

Även vårt alkoholfria dryckespaket är komponerat med mycket kärlek!

Boka här!

Vinprovning

Följ med på en tur genom Flädie Mat & Vingårds terroir och fördjupa er i den filosofi som ligger till grund för vår vinodling och produktion. Vi provar fyra olika viner från vår egen vingård. Vinprovning, 295 kr/person. Samling i receptionen kl. 17.15 och provningen startar kl. 17.30. Vi erbjuder vinprovning fredagar och lördagar då restaurangen är öppen –  besök vår kalender för aktuella datum!

Boka plats!

Weekend på Vingården

Checka in på vår vackra vingård och njut av god mat, goda drycker och en god natts sömn i vår rofyllda omgivning. Weekend på vingården innehåller övernattning i dubbelrum, eftermiddagsfika med kakor, vinprovning av 4 av gårdens viner, kockarnas trerätters överraskningsmeny tillagad av lokala råvaror och en stor portion Flädie-kärlek samt en härlig frukostbuffé.

Paketet inkluderar

  • Eftermiddagsfika
  • Vinprovning
  • Kockarnas trerätters överraskningsmeny
  • Övernattning
  • Frukost

Boka weekendpaket

Brunch på Vingården

Med start den 5 oktober serverar vi vår populära brunch de flesta lördagar och söndagar i oktober och november – kom och njut av goda rätter i vår unika vingårdsmiljö!

Brunchen serveras med två sittningar, kl. 11.00-13.00 och kl. 13.30-15.30. För brunchgäster erbjuder vi en spännande guidning av vår vingård och vinproduktion kl. 13.00, inkluderad i priset (255 kr, barn upp till 12 år 75 kr).

Boka här!