fbpx

Restaurang

Restaurang

Mors Dags Meny

Fira Mors dag med en härlig lunch hos oss på Flädie Mat & Vingård!

– Rimmad koljafilé med citronemulsion, forellrom, kräm på gröna äpplen och vit sparris
– Helstekt vildsvinsrygg med en skiva varmrökt karré, rabarberchutney, grön sparris, terrin på potatis och spetskål samt rödvinssky
eller
– Citronbakad röding, smörsås, grön sparris, gulbeta samt terrin på potatis och spetskål
– Jordgubbsglass med krispig citronkaka, chokladcrème och inlagda krusbär.

395 kr/person

Barnmeny
– Grönsaksstavar med dippsås, 35 kr
– Köttbullar med potatis, gräddsås och lingon, 95 kr
– En kula hemgjord glass, 45 kr

Boka bord!

Studentbuffé Catering

Låt oss ta hand om studentbuffén! Vi erbjuder catering inför student och alla andra högtidsdagar. Här hittar du menyn, och du beställer genom att kontakta oss på info@fladiematvingard.seeller telefon 046-320338. Varmt välkommen!

Kockarnas 3-rätters

Fredagar och lördagar hälsar vi er varmt välkomna att njuta av Kockarnas 3-rätters, tillagad av lokala råvaror och en stor portion Flädie-kärlek. Menyn kostar 395 kr/person.

Boka bord!

Vinprovning

Följ med på en tur genom Flädie Mat & Vingårds terroir och fördjupa er i den filosofi som ligger till grund för vår vinodling och produktion. Vi provar fyra olika viner från vår egen vingård. Vinprovning, 295 kr/person. Samling i receptionen kl. 17.15 och provningen startar kl. 17.30. Vi erbjuder vinprovning alla fredagar och lördagar som restaurangen är öppen.

Boka plats!