Jobba hos oss

Vi söker kock & servispersonal

Flädie Mat & Vingård växer och utvecklas, och vi behöver därför komplettera vårt team med ytterligare en kock samt servispersonal.

Vi erbjuder en fantastisk arbetsplats i stark utveckling. Efter en omfattande renovering möter vi nu hösten med ett toppmodernt och öppet restaurangkök i direkt anslutning till restaurangen. Restaurangen har byggts ut och fått ett trettiotal nya platser och obehindrad utsikt över vingården. Samtidigt har vi fått en härlig lounge och en vinbar som ytterligare riktar fokus mot gårdens egna viner.

Flädie Mat & Vingård är en unik miljö för bröllop, fest och konferens, ett hotell med 28 dubbelrum liksom en restaurang. Vi har även en omfattande cateringverksamhet.

KOCK
Du är en hängiven kock, en god kollega och en lagspelare som gärna hjälper till där det behövs och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du är självständig, ansvarsfull och flexibel. Kökets självklara fokus är skånska råvaror i säsong, gärna hämtade ut skogens skafferi, i en inramning av de unika förutsättningar som vår vingård och vinproduktion skapar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tjänstgöring såväl dagtid som kvällar och helger.

SERVISPERSONAL
Vi söker en medarbetare inom servis för anställning om 75%, med tjänstgöring såväl dagtid som kvällar och helger. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat servering av konferensfika och lunch, iordningställande av lokaler och servering på middagar och fester.

Vi söker även servispersonal för timanställning.

Maila din ansökan till Flädie Mat & Vingårds VD Jens Malmhagen. Intervjuer och tillsättning av tjänsten kommer att ske löpande. Frågor om tjänsten besvaras av Jens via jens@fladiematvingard.se
Välkommen med din ansökan!

Jobba på Flädie Mat & Vingård

Vi är alltid på jakt efter duktiga, engagerade och kunniga medarbetare inom alla våra verksamhetsområden. Mail oss gärna en kort presentation av dig själv och din bakgrund på info@fladiematvingard.se.