fbpx

Jobba hos oss

Jobba på Flädie Mat & Vingård

Flädie Mat & Vingård erbjuder unika miljöer för bröllop, fest och konferens, ett hotell med 29 dubbelrum liksom en restaurang som är öppen hela sommaren och alla helger året runt. Flädie är beläget mellan Lund och Malmö med närhet till ett rikt utbud av natur och kultur, några av Skånes finaste golfbanor, härliga bad och den omgivande vinodlingen. Här lagar vi mat att längta efter, med kärlek och på säsongens bästa råvaror, gärna med gårdens egna viner.

Nu söker vi dig som vill jobba hos oss på Flädie Mat & Vingård inom restaurang, kök, hotell och reception, under perioden mitten av maj till augusti. Vi söker såväl timanställda som säsongsanställda. Möjlighet till förlängning finns, beroende på hur bokningsläget ser ut till hösten.

För samtliga tjänster gäller:

  • Vi söker dig som har fingertoppskänsla för service, är självständig, ansvarsfull och flexibel – du är en god kollega och lagspelare som gärna hjälper till där det behövs och trivs med att arbeta i ett högt tempo
  • Du talar och skriver flytande svenska och engelska
  • Vi sätter stor vikt vid att du har kvalificerade erfarenheter från motsvarande verksamheter
  • Körkort är en förutsättning

Maila din ansökan till Flädie Mat & Vingårds VD Jens Malmhagen. Intervjuer och tillsättning av tjänster kommer att ske löpande. Frågor om tjänsterna besvaras av Jens via email eller telefon 0705-886088. Vi ser fram emot din ansökan!

Kock

Till vårt kök söker vi dig som har minst 2 års yrkeserfarenhet som kock med utbildning från restaurangskola. Arbetet består av såväl luncher som à la carte, konferenser, bistro, bröllop och fester.

Städ

Vi söker även medarbetare inom städ, med minst två års erfarenhet av hotellstädning.

Receptionist

Vi söker dig som har hotellutbildning samt minst två års erfarenhet från hotellreception samt restaurang- och konferensverksamhet. Vi vill att du har arbetat i ett eller flera hotellbokningssystem, gärna i Jupiter.

Servis

Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av både à la carte och festvåningsverksamhet/bröllop. Vi önskar att du har vinkunskaper och gärna en vinutbildning.

Frukostvärdinna

Som frukostvärdinna arbetar du med att förbereda och duka fram frukosten och ge våra hotellgäster service. Vi söker dig som har minst två års tidigare erfarenhet av hotell- och konferensverksamhet.