Jobba hos oss

Vi söker receptionist & servispersonal

Flädie Mat & Vingård växer och utvecklas, och vi behöver därför komplettera vårt team. Just nu söker vi en receptionist för tjänstgöring dagtid var annan helg, samt servispersonal för timanställning.

Vi erbjuder en fantastisk arbetsplats i stark utveckling. Efter en omfattande renovering möter vi nu hösten med ett toppmodernt och öppet restaurangkök i direkt anslutning till restaurangen. Restaurangen har byggts ut och fått ett trettiotal nya platser och obehindrad utsikt över vingården. Samtidigt har vi fått en härlig lounge och en vinbar som ytterligare riktar fokus mot gårdens egna viner.

Flädie Mat & Vingård är en unik miljö för bröllop, fest och konferens, ett hotell med 28 dubbelrum liksom en restaurang. Vi har även en omfattande cateringverksamhet.

Maila din ansökan till Flädie Mat & Vingårds VD Jens Malmhagen. Intervjuer och tillsättning av tjänster sker löpande. Frågor besvaras av Jens via jens@fladiematvingard.se. Välkommen!

Jobba på Flädie Mat & Vingård

Vi är alltid på jakt efter duktiga, engagerade och kunniga medarbetare inom alla våra verksamhetsområden. Mail oss gärna en kort presentation av dig själv och din bakgrund på info@fladiematvingard.se.