Sally Smith

Sally Smith

Sally Smith är från Australien och började sin resa som konstnär för 14 år sedan. Två år senare, 2010, flyttade hon till Sverige och varje år sedan dess har hon ställt ut och haft förmånen att se sin konst dekorera många hem.

Om man skulle välja några motsatspar för att beskriva hennes konst skulle de vara: enkel och komplex, enfärgad och färgrik, lugn och energisk, pastellig och djärvt färgad, mörk och ljus – ”just to name a few”!

Hennes tavlor är lika varierande som mångfalden naturen har att erbjuda och det är just från den källan som mycket av hennes inspiration kommer. Från rent abstrakta skapelser där betraktaren får bestämma vilken historia som berättas till motiv som man känner igen – fast med en liten klick av det overkliga för att skapa lite mysterium.

Skapandet ger Sally så mycket energi att hon till och med kan glömma bort att äta när inspirationen flödar. Och om man känner Sally så vet man att det säger en hel del.  🙂

Sallys påskutställning bjuder på vår-inspirerade tavlor (bland annat) med körsbärsträd i full blom, frukt, blommor, glittrande hav och massor av färgexplosioner.