Sommar

Besök en skånsk vingård i sommar

Kom och njut av sommaren i vår unika skånska vingårdsmiljö –  28 juni till 10 augusti är vår restaurang och vinbar öppen alla dagar från kl 17.00 och vi serverar à la carte med fokus på skånska råvaror i säsong. Vi erbjuder vinprovning av gårdens viner onsdag till lördag. Tisdagar 25 juni till 6 augusti tänder vi grillen och dukar fram en härlig grillbuffé som ackompanjeras av en trubadur.

För er som vill övernatta finns två olika alternativ, Lilla Vingårdspaketet som kan bokas alla dagar i veckan, och Vingårdsvistelse som kan bokas med ankomst onsdag till lördag.

Varmt välkommen till oss i sommar!

Restaurang, vinbar & grillkvällar

Restaurangen är öppen alla dagar från kl 17 under perioden 28 juni t.o.m. 10 augusti. Grillkväll har vi alla tisdagar från 25 juni till 6 augusti.

Prova våra viner

Kanske provar du våra mångfaldigt prisbelönta viner som både vuxit, skördats och vinifierats på gården, under ditt besök hos oss. Vår erfarna sommelier leder uppskattade vinprovningar och det finns även möjlighet att utforska vinerna på egen hand med en vinprovarbricka. Under sommaren erbjuder vi vinprovning onsdag, torsdag, fredag och lördag.

Bo på vingård

Vi erbjuder ett unikt boende i genuina och avkopplande omgivningar. I våra 28 smakfullt och ljust inredda hotellrum med pittoreska detaljer som synliga träbjälkar och snedtak sover ni gott och vaknar utvilade. Utanför fönstren breder raderna av våra vinrankor ut sig över slätten. Varför inte börja morgonen med en promenad i vingården eller sommartid ett svalkande dopp i poolen?

Vårt paket Vingårdsvistelse innehåller eftermiddagsfika, vinprovning med fyra av gårdens viner under ledning av vår sommelier, en trerättersmeny, övernattning i dubbelrum samt en härlig frukostbuffé. Vingårdsvistelse kan bokas med ankomst onsdag till lördag under sommaren.

Lilla Vingårdspaketet innehåller vinprovningsbricka där du själv utforskar fyra av gårdens viner, en tvårättersmeny, övernattning i dubbelrum samt en härlig frukostbuffé. Lilla Vingårdspaketet kan bokas alla dagar i veckan 28 juni till 12 augusti.

Välkommen till oss

Flädie Mat & Vingård är beläget mellan Lund och Malmö med närhet till ett rikt utbud av natur, kultur och shopping, några av Sveriges finaste golfbanor och cykelavstånd till härliga bad. Vi har cyklar till uthyrning och i vår närhet finns såväl Borgeby Slott, Lödde å, Kallbadhuset i Bjärred och fantastiska stränder. Vår vingård är en perfekt utgångspunkt för upptäcktsfärder i hela Skåne. Välkommen till Flädie Mat & Vingård i sommar!