fbpx

Våra konferenslokaler

Våra konferenslokaler

Vi erbjuder kreativa konferenslokaler i avskild miljö med utsikt över vinrankor, kyrktorn och den böljande lundaslätten. Oberoende av storleken på ditt event, seminarium eller konferens har vi lokaler som passar – vi möblerar och utrustar enligt dina önskemål och behov. I vår största konferenslokal kan upp till 110 personer samlas i biosittning.

Allt du behöver för en framgångsrik konferens finns naturligtvis på plats. Wifi, whiteboards, blädderblock, projektor, pennor och block. Skulle ni behöva ytterligare utrustning såsom mikrofoner/myggor eller en ljudanläggning hjälper vi er med att hyra in detta.

Grappa

Från vårt största konferensrum Grappa blickar ni ut över lundaslätten och sommartid står dörrarna till vår grönskande innergård öppna. Grappa rymmer upp till 110 konferensgäster i biosittning.

Cuvée

Cuvée finns i vår byggnad som stod färdig 2012 och här sitter ni med full insyn i vår vinproduktion och blickar rakt in i händelsernas centrum där vinet jäser i tankar och ekfat.

Calvados

Calvados ligger i gårdens gamla mangårdsbyggnad och här njuter ni av exklusivitet från andra gäster och har egen ingång. Från Calvados ser ni ut över vår grönskande trädgård med äppelträd, behagliga sittplatser och en pool. Calvados rymmer 8-10 konferensgäster i styrelsesittning.

Armagnac

I Armagnac möts ni på högst upp under taket i den före detta logen. Här konfererar ni i lugn och ro med utsikt över vår vingård. I anslutning till Armagnac finns flera grupprum samt lounge och hotellrum.