fbpx

Erbjudanden och hotellpaket

Erbjudanden och hotellpaket

Sommarpaket

Koppla av en skön sommardag i vår unika vingårdsmiljö. Sommarmiddag, övernattning med frukost och tillgång till vår utomhuspool.

Söndag-torsdag under sommaren erbjuder vi en 2-rätters meny som sommarmiddag. På fredagar erbjuder vi vår populära grillkväll med goda tillbehör. På grillkvällen kan man köpa till dessert om man önskar det.

Med reservation för ändringar. Poolen är öppen varje dag kl. 09.00-22.00.

Välkommen att boka här!

Golfpaket sommar

I golfpaket ingår greenfee där ni kan välja mellan Örestads GK, Kävlinge GK och Rya GK (tillkommer en avgift på 300:- för greenfee). Vänligen specificera vilken bana ni skulle vilja spela på! I vårt golfpaket ingår även en sommarmiddag, tillgång till vår utomhuspool, övernattning samt en härlig frukostbuffé – allt inramat av vår vackra vingård.

Söndag-torsdag under sommaren erbjuder vi en tvårätters meny som sommarmiddag och på fredagar vår populära grillkväll med goda tillbehör. På grillkvällen kan man köpa till dessert om man önskar det.

Med reservation för ändringar.

Poolen är öppen varje dag kl. 09.00-22.00. Observera att barn under 15 år ej får vistas i poolen utan målsmans uppsyn och ansvar.

Välkommen att boka här!

Weekend på Vingården

Checka in på vår vackra vingård och njut av god mat, goda drycker och en god natts sömn i vår rofyllda omgivning. Weekend på vingården innehåller övernattning i dubbelrum, eftermiddagsfika med kakor, vinprovning av 4 av gårdens viner, kockarnas 3-rätters, från 1590:- per person.

Välkommen att boka här!