fbpx

Wedding at Agneshill

Wedding at Agneshill

Gården Agneshill i Gessie utanför Vellinge har funnits i samma släkt sedan 1704 och är fortfarande ett aktivt lantbruk. Festsalen är inrymd i den del av gårdens u-formade stallbyggnad där man förr förvarade betmassa och foder till korna. Många tidstypiska detaljer bevarades i renoveringen vilket bidrar till lokalens speciella rustika atmosfär. Intill festsalen hittar ni kostallet som fortfarande ser likadant ut som när man sålde de sista korna 1954. Enda skillnaden är att det tillkommit en bardisk!

Stora festsalen rymmer ledigt 64 gäster vid 8 runda bord och alternativt 72 gäster vid 9 bord om man gillar att sitta nära eller 90 gäster vid honnörsbordsdukning.

I direkt anslutning till den stora festsalen, förbi vackra glasdörrar, finns en stor stenlagd terrass med eftermiddags- och kvällssol. Från den har man utsikt över åkrar och ängar där Gessiebäcken flyter förbi och i bakgrunden, på backen, ligger Gessie Kyrka. Vid klart väder skymtar man Öresundsbron och från terrassen ser man även solen gå ner.

Välkommen att kontakta oss för en offert inför bröllopssäsongen 2017 och att kika in på Agneshills hemsida. Bröllopsfesten får en perfekt inramning på Agneshill!