Bröllop och fest i Sveriges vackraste vingård

Fotograf Maja Lindberg @momentsbymaja

Bröllop & fest i Sveriges vackraste vingård

Flädie Mat & Vingård har många års erfarenhet av bröllop och fester på den skånska slätten. Vi bjuder er på en upplevelse som ger er minnen för livet med kärleksfullt komponerade menyer, välvalda drycker, personlig service med professionell personal som tar väl hand om er och era gäster på allra bästa sätt – allt i vår vackra och helt unika vingårdsmiljö.

Vingårdens Bröllopspaket 2023

• Mousserande vin, ett glas med påfyllning samt två olika drinktilltugg
• Trerätters festmiddag
• Vinpaket med viner från vår egen vingård: ett glas med påfyllning till förrätt, ett glas med påfyllning till huvudrätt och ett glas dessertvin.
• Mineralvatten ingår
• Kaffe med avec
• Bar med två dryckesbiljetter per person för öl / cider / vin / 4 cl drink / alkoholfria alternativ
• Vickning
• En timme planeringsmöte med hovmästare
• Festlokal

2 325 KR / KUVERT

Vingårdens Bröllopspaket Lyx 2023

• Mousserande vin, ett glas med påfyllning samt två olika drinktilltugg
• Trerätters festmiddag
• Vinpaket med viner från vår egen vingård, ett glas med påfyllning till förrätt, ett glas med påfyllning till huvudrätt och ett glas dessertvin
• Mineralvatten ingår
• Kaffe med avec
• Fri bar efter middagen med mousserande / vin / öl / cider / 4 cl drink / alkoholfria alternativ
• Vickning
• Två timmars planeringsmöte med hovmästare
• Festlokal

2 575 KR / KUVERT

Moa och Uros bröllop, fotograf Emmanuel Junglander @ejunglander

Moa och Uros bröllop, fotograf Emmanuel Junglander @ejunglander

Moa och Uros bröllop, fotograf Emmanuel Junglander @ejunglander

Fotograf Sofie Hillbom

Fotograf Maja Lindberg @momentsbymaja

Fotograf Photodesign – Matilda & Fredrik

Fotograf Photodesign – Matilda & Fredrik

Fotograf Photodesign – Matilda & Fredrik

Fotograf Maja Lindberg <a href=”http://www.instagram.com/momentsbymaja”>@momentsbymaja</a>

Fotograf Maja Lindberg @momentsbymaja

Logi

På Flädie Mat & Vingård bokar man gården exklusivt under lördagskvällen. Vi har 28 dubbelrum och samtliga rum måste bokas av brudparet och gästerna. Priset är 1790 kr per rum oavsett om man väljer att bo en eller två gäster per rum. Om samtliga rum inte bokas upp kommer rumskostnaden att debiteras brudparet.
Rummen finns tillgängliga för incheckning från kl. 15.00.

Festsal

Vår festlokal Grappa ligger i ett före detta stall med utsikt över lundaslätten och en vacker grönskande innergård. Genom olika bordsformationer och dukningar anpassas salen till olika stora sällskap. Festsalen rymmer upp till 110 gäster. Festsalen är tillgänglig från senast kl. 08.00 på bröllopsdagen.

Vi dukar upp borden med linnedukar, linneservetter, vita ljus, vitt porslin, silverbestick och glas. Serverar gör våra erfarna och glada kollegor som brinner för hög service och minnesvärda ögonblick. Självklart anländer ni till dukat bord och vi tar hand om städningen efter festen. Bordsdekorationer, vaser, underhållning och musikanläggning ordnar ni med själva.

Bröllopstårta

Önskemål kring bröllopstårtor varierar mycket och vi har därför valt att inte inkludera tårta i våra bröllopspaket. Ni får istället möjlighet att beställa den tårta som just ni önskar, så serverar vi! Tänk också på att boka en tårtställning /fat som passar till tårtan.

Tillkommande kostnader

FEST EFTER kl 01.00 OCH FRAM TILL kl 03.00 kostar 7 000 kr per påbörjad timme. Vingårdens Bröllopspaket Lyx med fri bar gäller fram till 01.00. Därefter debiteras dryck efter åtgång. Fundera på om
gästerna ska betala själva eller om ni ska stå för kostnaden.
ALTERNATIVA DRYCKESPAKET efter överenskommelse med er hovmästare.
FLÄDIES BARLISTA varierar och uppdateras efter säsong. Den består av tre klassiska drinkar, en spritzer, öl och vin samt olika alkoholfria alternativ. Om ni önskar andra drinkar eller annat utbud än detta tillkommer en kostnad efter överenskommelse med er hovmästare.
• VIGSEL: Vår vingård är en unik plats att vigas i. Det finns stolar samt tillgång till el för eventuell musik. Kostnad för detta är 6 000 kr.
BORDSDEKORATIONER, VASER, UNDERHÅLLNING OCH MUSIKANLÄGGGNING ordnar ni med själva. Besök vår hemsida och läs om våra bröllopsvänner som erbjuder olika tjänster som hör till bröllopsfesten: www.fladiematvingard.se/brollopsvanner/
VÄGLEDNING: Vi finns här för att hjälpa er och svarar på frågor per mail och telefon. Behöver ni vägledning utöver det som ingår i paketpriset, bokar vi in ett extra möte med hovmästaren till en kostnad av 1000 kr per per påbörjad timme.
LUNCH På lördagar är vår Bistro öppen och serverar lättare lunchrätter kl 12 -13.Detta brukar vara uppskattat så berätta gärna för era gäster att möjligheten finns. Förbokning krävs.
HOTELLRUM Senast 14 dagar innan behöver namnlistan för hotellrummen vara oss tillhanda. Om ni föredrar att gästerna bokar rummen själva, är priset 1890 kr per rum.
DRYCK Ibland önskar gäster mer dryck än det som ingår. Fundera på om vi skall ta betalt av gästerna eller om ni skall stå för kostnaden.