fbpx

Arbeta hos oss

Arbeta hos oss

Vi brinner för det vi gör på Flädie Mat & Vingård! Vårt motto är ”För er som söker något utöver det vanliga erbjuder vi det lilla extra”.

Om du är intresserad av att arbeta hos oss så skicka ditt CV och ett personligt brev till info@fladiematvingard.se. Just nu söker vi:

Sous chef

Vi söker dig som vill bli vår nya souschef och som tillsammans med vår köksmästare och köksteamet tar köket till nya höjder. Vi söker dig som brinner för att varje gäst som besöker oss ska få en unik upplevelse och som har ett gediget intresse för gastronomi. Som person är du öppen, flexibel och positiv. Du är professionell och personlig i ditt möte med gäster och kollegor och du är en god arbetsledare som inspireras av att utveckla dig själv såväl som dina kollegor.

Som souschef ansvarar du bland annat för
• Planering av kökets drift tillsammans med Köksmästaren
• Schemaplanering och ansvar över att det är rätt bemanning på varje skift
• Arbetsledning i den dagliga driften
• Att samtlig personal som arbetar i köket har kunskap och kännedom om grundläggande livsmedelshygien, egenkontroll etc.
• Att säkerställa att vi håller högsta kvalitet på den mat vi serverar genom delaktighet i menyutveckling, kontroll av mis-en-place och inköp
• Delaktig i menyutveckling, kalkylering av råvarukostnader samt inköp och inventering.

Utöver detta ser vi att du som söker har nära till skratt och gillar när det är högt i tak. Vi ser att du är kreativ, inspireras av högt arbetstempo och är bra på att motivera ett team så att de presterar på topp. Du gillar att ha ordning och reda omkring dig. För att kunna utföra ditt arbete på ett framgångsrikt sätt krävs även att du har god planeringsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt. En hög ambitionsnivå och minst fem års erfarenhet från arbete i kök ser vi som en självklarhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Lön efter överenskommelse.

Ansökan skickas med CV per e-post till camilla@fladiematvingard.se. Inga ansökningar via brev kommer att antas. Ansökningarna kommer att behandlas löpande. Märk din ansökan med ”Ansökan souschef” i ämnesraden på e-post. Eventuella frågor gällande tjänsten ställs till Camilla Olsson på telefon 046-320 338.

Vi vill ha din ansökan senast den 1 september 2019.

Flädie Mat & Vingård ligger i Flädie ca 1 mil väster om Lund och 2 mil norr om Malmö. Verksamheten omfattar vingård med vinproduktion, restaurang, festvåning, hotell, konferens, catering, matlagningsaktiviteter, vinprovningar, teambuildingaktiviteter m.m.

Kock

Om du är en passionerad service- och matperson, som alltid är beredd på att ge det lilla extra till våra gäster, har minst två års erfarenhet från kök inom restaurang och har en gedigen ansvarskänsla – ja, då kan det vara precis dig vi letar efter!

Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete på en av Skånes vackraste arbetsplatser – 15 minuter från Lund och 30 minuter från Malmö. Tjänstgöringsgraden är heltid och eftersom vår bemanning är beroende av våra gästers besöksmönster är arbetstiden av naturliga skäl förlagd till både dagtid och kvällstid såväl som helger.

Vi söker dig som:

  • Gillar utmaningen med att alla arbetsdagar ser olika ut
  • Är flexibel och lösningsorienterad
  • Är strukturerad och har blick för detaljer
  • Är en naturlig glädjespridare som förstår att ett leende alltid hinns med

Vi arbetar i ett öppet kök och alla våra kockar träffar våra gäster på matlagningskvällar och cateringuppdrag. Därför måste du brinna för gästkontakten och för att dela med dig av dina kunskaper inom matlagning. Du ska ha erfarenhet av varierad modern och traditionell matlagning. Vinkunskaper är ett plus.

Du kommer att delta aktivt i personalplanering, planering av cateringuppdrag, inköp av råvaror, menyplanering mm. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi har kollektivavtal och lönen är avtalsenlig.

Ansökan skickas med CV per e-post till camilla@fladiematvingard.se. Inga ansökningar via brev kommer att antas. Ansökningarna kommer att behandlas löpande. Märk din ansökan med ”Ansökan kock” i ämnesraden på e-post. Eventuella frågor gällande tjänsten ställs till Camilla Olsson på telefon 046-320 338.

Vi vill ha din ansökan senast den 1 september 2019.