fbpx

Arbeta hos oss

Arbeta hos oss

Vi brinner för det vi gör på Flädie Mat & Vingård! Vårt motto är ”För er som söker något utöver det vanliga erbjuder vi det lilla extra”.

Om du är intresserad av att arbeta hos oss så skicka ditt CV och ett personligt brev till info@fladiematvingard.se. Just nu söker vi:

Kock

Om du är en passionerad service- och matperson, som alltid är beredd på att ge det lilla extra till våra gäster, har minst två års erfarenhet från kök inom restaurang och har en gedigen ansvarskänsla – ja, då kan det vara precis dig vi letar efter!

Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete på en av Skånes vackraste arbetsplatser – 15 minuter från Lund och 30 minuter från Malmö. Tjänstgöringsgraden är heltid och eftersom vår bemanning är beroende av våra gästers besöksmönster är arbetstiden av naturliga skäl förlagd till både dagtid och kvällstid såväl som helger.

Vi söker dig som:

  • Gillar utmaningen med att alla arbetsdagar ser olika ut
  • Är flexibel och lösningsorienterad
  • Är strukturerad och har blick för detaljer
  • Är en naturlig glädjespridare som förstår att ett leende alltid hinns med

Vi arbetar i ett öppet kök och alla våra kockar träffar våra gäster på matlagningskvällar och cateringuppdrag. Därför måste du brinna för gästkontakten och för att dela med dig av dina kunskaper inom matlagning. Du ska ha erfarenhet av varierad modern och traditionell matlagning. Vinkunskaper är ett plus.

Du kommer att delta aktivt i personalplanering, planering av cateringuppdrag, inköp av råvaror, menyplanering mm. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi har kollektivavtal och lönen är avtalsenlig.

Ansökan skickas med CV per e-post till camilla@fladiematvingard.se. Inga ansökningar via brev kommer att antas. Ansökningarna kommer att behandlas löpande. Märk din ansökan med ”Ansökan kock” i ämnesraden på e-post. Eventuella frågor gällande tjänsten ställs till Camilla Olsson på telefon 046-320 338.

Vi vill ha din ansökan senast den 15 juli 2019.

Ny kollega inom städ

Vi söker nu en kollega till hotellstäd, lokalvård samt disk. Ditt största ansvar är att upprätthålla vår goda kvalité och se till att våra gäster får den bästa upplevelsen under sin vistelse hos oss.

Du synlig, engagerad, social och stresstålig med en utpräglad känsla för service och det lilla extra till våra gäster. Du är kreativ och noggrann och har god förmåga att organisera och planera. Du kan se helhetsperspektiv samtidigt som du förstår vikten av detaljer. Du arbetar tillsammans med övriga kollegor för att driva Flädie Mat & Vingård mot högt uppsatta mål med ett leende och ett engagemang utöver det vanliga. Du tvekar inte för att arbeta över gränserna och hugga in där gäster eller kollegor behöver dig.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att städa hotellrum och våra allmänna ytor. Arbetsuppgifterna innebär mycket eget ansvar och ställer därför krav på att du har en stark egen drivkraft och stort ansvarskännande. Vår bemanning är beroende av våra gästers besöksmönster och därför är arbetstiden av naturliga skäl periodvis även förlagd till helger och kvällar.

Vi söker dig som:

• Är flexibel och lösningsorienterad
• Är strukturerad och har blick för detaljer
• Är van vid att arbeta i ett högt tempo
• Är en naturlig glädjespridare som förstår att ett leende alltid hinns med
• Tidigare erfarenhet av städning enligt Miljömärkningen Svanens krav är meriterande
• Minst 1 års yrkeserfarenhet från liknande tjänst
• Tidigare anställning inom hotellbranschen är meriterande

Vi förutsätter att du kan kommunicera väl i tal både på svenska och engelska.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75% med 6 månaders provanställning.

Ansökan skickas med CV per e-post till info@fladiematvingard.se. Inga ansökningar via brev kommer att antas. Ansökningarna kommer att behandlas löpande. Märk din ansökan med ”Ansökan Städ” i ämnesraden på e-post. Eventuella frågor gällande tjänsten ställs till Camilla Olsson på telefon 046-320 338.

Vi vill ha din ansökan senast den 15 juli 2019.