Arbeta hos oss

Arbeta hos oss

Vi brinner för det vi gör på Flädie Mat & Vingård! Vårt motto är ”För er som söker något utöver det vanliga erbjuder vi det lilla extra”.

Om du är intresserad av att arbeta hos oss så skicka ditt CV och ett personligt brev till info@fladiematvingard.se. Just nu söker vi:

Hovmästare

Vi söker dig som vill bli vår nya hovmästare och som tillsammans med vår Restaurangchef och vårt fantastiska team i servisen tar Flädie till nya höjder.

Du är en person som är synlig, engagerad och drivande med en utpräglad känsla för service och det lilla extra till våra gäster. Du tvekar inte för att arbeta över gränserna och hugga in där gäster eller kollegor behöver dig.

Du har god självinsikt och högt driv. Du är lyhörd, proaktiv och lugn med förmåga att skapa och upprätthålla effektivitet och rutiner. Din positiva grundsyn smittar av sig och inspirerar andra och du brinner för att utveckla och skapa nya vägar att gå. Arbetsuppgifterna innebär eget ansvar och ställer därför krav på att du har en stark egen drivkraft och stort ansvarskännande.

Vi söker dig som:

    Motiveras av att ligga först när det gäller service och kvalitet
    Är flexibel och lösningsorienterad
    Är strukturerad och har blick för detaljer
    Är van vid att arbeta i ett högt tempo
    Är passionerat intresserad av mat och dryck

Vi lägger stor vikt vid dina ledaregenskaper. Du ska ha dokumenterad yrkeserfarenhet inom förstklassig restaurangverksamhet med en utpräglat god fingertoppskänsla för kvalitet och service. Är du sommelier är det ett plus. Vi förutsätter att du kan kommunicera väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med varierande arbetstider, både dag, kväll samt helger. Lön efter överenskommelse.

Ansökan skickas med CV per e-post till camilla@fladiematvingard.se. Inga ansökningar via brev kommer att antas. Ansökningarna kommer att behandlas löpande. Märk din ansökan med ”Ansökan hovmästare” i ämnesraden på e-post. Eventuella frågor gällande tjänsten ställs till Camilla Olsson på telefon 046-320 338.

Vi vill ha din ansökan snarast!

Länk till annons som pdf.

Servis

Om du är en passionerad serviceperson, som alltid är beredd på att ge det lilla extra till våra gäster, har minst två års erfarenhet från restaurang och servering och har en gedigen ansvarskänsla – ja, då kan det vara precis dig vi letar efter!

Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete på en av Skånes vackraste arbetsplatser – 15 minuter från Lund och 30 minuter från Malmö.  Tjänstgöringsgraden är 75 % och eftersom vår bemanning är beroende av våra gästers besöksmönster är arbetstiden av naturliga skäl förlagd till både dagtid och kvällstid såväl som helger.

Vi söker dig som:

    Är flexibel och lösningsorienterad
    Är strukturerad och har blick för detaljer
    Är van vid att arbeta i ett högt tempo
    Är en naturlig glädjespridare som förstår att ett leende alltid hinns med

Vi förutsätter att du kan kommunicera väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi har kollektivavtal och lönen är avtalsenlig.

Ansökan skickas med CV per e-post tillcamilla@fladiematvingard.se.. Inga ansökningar via brev kommer att antas. Ansökningarna kommer att behandlas löpande. Märk din ansökan med ”Ansökan serveringspersonal” i ämnesraden på e-post. Eventuella frågor gällande tjänsten ställs till Camilla Olsson på telefon 046-320 338.

Vi vill ha din ansökan snarast!

Länk till annonsen som pdf.