Arbeta hos oss

Arbeta hos oss

Vi brinner för det vi gör på Flädie Mat & Vingård! Vårt motto är ”För er som söker något utöver det vanliga erbjuder vi det lilla extra”.

Om du är intresserad av att arbeta hos oss så skicka ditt CV och ett personligt brev till info@fladiematvingard.se. Just nu söker vi:

Vaktmästare/ trädgårdsansvarig

Nu behöver vi förstärka vårt fantastiska team med en vaktmästare/trädgårdsansvarig. Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete på en av Skånes vackraste arbetsplatser – 15 minuter från Lund och 30 minuter från Malmö. Tjänstgöringsgraden är 75 % och eftersom vår bemanning är beroende av våra gästers besöksmönster är arbetstiden av naturliga skäl förlagd till dagtid och vid enstaka tillfällen även helger.
Vi söker dig som:

  • Gillar utmaningen med att alla arbetsdagar ser olika ut
  • Är flexibel, händig och lösningsorienterad
  • Är strukturerad och ansvarstagande
  • Tycker om ordning och reda.
  • Har en blick för detaljer i våra miljöer, både inomhus och utomhus
  • Är en naturlig glädjespridare som förstår att ett leende alltid hinns med

Vi arbetar som ett team där gästens upplevelse står i centrum för allt vi gör. Du måste brinna för våra gäster i allt du gör. Dina arbetsuppgifter är huvudsakligen utomhus i vår trädgård med gräsklippning, rensa ogräs, gräva rabatter, plantera blommor, flytta utomhusmöbler, kratta grusgångar, plocka frukt och bär till vårt kök, ta hand om vår örtagård, förbereda utomhusmiljöer för bröllop och fester mm.

Men även enklare vaktmästarsysslor såsom byta lampor, laga saker som går sönder i fastigheten, måla, leverera catering, postservice, poolservice under sommaren, möblering av konferens- och festsalar, koordinering av hantverkare, kontroll av brandskydd mm ingår.

Tjänsten är en säsongsanställning från 15 januari 2019 till 30 september 2019. Vi har kollektivavtal med HRF och lönen är avtalsenlig. Ansökan skickas med CV per e-post till camilla@fladiematvingard.se. Inga ansökningar via brev kommer att antas. Ansökningarna kommer att behandlas löpande. Märk din ansökan med “Ansökan vaktmästare” i ämnesraden på e-post. Eventuella frågor gällande tjänsten ställs till Camilla Olsson på telefon 046-320 338.

Vi vill ha din ansökan senast den 28 december 2018.

Servis

Om du är en passionerad serviceperson, som alltid är beredd på att ge det lilla extra till våra gäster, har minst två års erfarenhet från restaurang och servering och har en gedigen ansvarskänsla – ja, då kan det vara precis dig vi letar efter!

Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete på en av Skånes vackraste arbetsplatser – 15 minuter från Lund och 30 minuter från Malmö.  Tjänstgöringsgraden är 75 % och eftersom vår bemanning är beroende av våra gästers besöksmönster är arbetstiden av naturliga skäl förlagd till både dagtid och kvällstid såväl som helger.

Vi söker dig som:

    Är flexibel och lösningsorienterad
    Är strukturerad och har blick för detaljer
    Är van vid att arbeta i ett högt tempo
    Är en naturlig glädjespridare som förstår att ett leende alltid hinns med

Vi förutsätter att du kan kommunicera väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi har kollektivavtal och lönen är avtalsenlig.

Ansökan skickas med CV per e-post tillcamilla@fladiematvingard.se.. Inga ansökningar via brev kommer att antas. Ansökningarna kommer att behandlas löpande. Märk din ansökan med ”Ansökan serveringspersonal” i ämnesraden på e-post. Eventuella frågor gällande tjänsten ställs till Camilla Olsson på telefon 046-320 338.

Vi vill ha din ansökan snarast!

Länk till annonsen som pdf.