Fest i unik vingårdsmiljö!

Fest Flädie Mat & Vingård

På Flädie Mat & Vingård erbjuder vi miljöer för såväl bröllop som jubileumsfester. Här skapar ni tillsammans med oss tillfällen som ger oförglömliga minnen. Vi erbjuder välkomponerade menyer med läcker mat och perfekt service som gör att ni aldrig vill åka härifrån!

Vill ni veta med om en fest hos oss? Kontakta oss för mer information och en offert!

 

Festsalen Grappa

Festsal Grappa Flädie Mat & Vingård

Vår festsal ”Grappa” ligger i ett före detta stall, med utsikt över lundaslätten och en vacker grönskande gård. Genom olika bordsformationer och dukningar anpassas salen till olika stora sällskap. Grappa rymmer upp till 160 festgäster.

 

Festsal Flädie Mat & Vingård

 

Festsalen Vineriet

vineriet-fest-fladie-mat-vingard-2

I vårt nybyggda hus ligger festsalen Vineriet. Härifrån blickar ni rakt in i händelsernas centrum där vårt vin jäser i tankarna.

 

vineriet-fest-fladie-mat-vingard-3

 

barriquen-fladie-mat-vingard

Då fördrinken serveras i Barriquen kan ni och era gäster studera våra kockar i arbete.

 

Läcker mat lagad med kärlek!

 

Vi erbjuder spännande och läcker matlagning med rötter i det svenska köket och inspiration från det övriga Europa. Våra menyer komponeras speciellt för varje tillfälle med utgångspunkt i säsongens allra bästa råvaror med många lokala leverantörer representerade, och serveras tillsammans med välkomponerade dryckesmenyer, kanske med viner från vår egen vingård!

 

Flädie Mat & Vingård Fest och bröllop

 

web2

 

Fest Flädie Mat & Vingård

 

Flädie Mat & Vingård Fest och bröllop

 

Örtagården

Örtagården Flädie Mat & Vingård

 

I vår örtagård växer och frodas både kända och okända örter från världens alla hörn. Under den varma säsongen används de flitigt i köket av våra kockar.

Här kan man även sitta ner under en paus i konferensen och dricka en kopp kaffe eller te, och njuta av dofterna och drömma sig bort en stund. Varför inte göra en aktivitet i örtagården, som ett litet avbrott i konferensen?

 

Bröllop och fest på Flädie Mat & Vingård

 

 

Medlem i:

skanskamoten_logo svenska_moten_logo

 

 

 

Prenumerera på våra nyhetsbrev!