Catering för fest & bröllop

Om inte ni kan komma till oss, så kommer vi gärna till er!

off-pist-catering1

Vi erbjuder catering för den lilla middagen såväl som för den stora. Vår cateringverksamhet sträcker sig över hela Skåne. Vår målsättning är att alltid laga mat på plats. Därför bygger vi upp mobila kök utifrån uppdragets storlek och karaktär.

Vi erbjuder helhetslösningar med kockar, serveringspersonal, glas, porslin, linne, bord, stolar och tält i olika storlekar och utformningar, för att skapa er unika miljö.

 

Födelsedagsfest, bröllop, jaktmiddag, studentfest eller disputation?

Vi är glada och stolta över att få vara med om många spännande händelser inom ramen för vår cateringverksamhet, allt från högtidsstunder av privat karaktär till stor arrangemang och events. Våra uppdrag ändras ständigt och vi med dem.

Varje uppdrag är unikt och planeras därefter!

 

 

offpiste-catering3

 

De mest oväntade rum kan förvandlas till festsalar!

catering-fladie-mat-vingard-brollopsfest

Vem kan tro att detta är en maskinhall som till vardags rymmer skördetröskor och traktorer? Nu uppdukat till fest med hjälp av lining i taket, ljuskronor, stolar och bord som klätts i vitt och belysning i form av uplights.

 

fladie-catering-kraftskiva

 

fladie-catering-kraftskiva-3

 

fladie-catering-kraftskiva-2

 

Tält i alla storlekar och utformningar

Catering Flädie Mat & Vingård

Tält kan placeras i er trädgård men vi har varit med om tält som placerats på de mest oväntade platser, där till exempel brudpar sett sin bröllopsfest framför sig. Tälten kan utformas på en mängd olika sätt, både var gäller storlek, fönsterpartier och inredning. Fönster kan placeras var man vill, beroende på utsikt och omgivningar. Ovan ser vi ett tält med lining, avlånga bord, kristallkronor och lite högre blomsterarrangemang.

Genom vår florist kan vi även vara med och förmedla olika typer av blomsterarrangemang.

 

 

 

Medlem i:

skanskamoten_logo svenska_moten_logo

 

 

 

Prenumerera på våra nyhetsbrev!