Arbeta hos oss

Arbeta hos oss

Vi brinner för det vi gör på Flädie Mat & Vingård! Vårt motto är ”För er som söker något utöver det vanliga erbjuder vi det lilla extra”.

Om du är intresserad av att arbeta hos oss så skicka ditt CV och ett personligt brev till info@fladiematvingard.se. Just nu söker vi:

Hovmästare

Vi söker dig som vill bli vår nya hovmästare och som tillsammans med vår Restaurangchef och vårt fantastiska team i servisen tar Flädie till nya höjder.

Du är en person som är synlig, engagerad och drivande med en utpräglad känsla för service och det lilla extra till våra gäster. Du tvekar inte för att arbeta över gränserna och hugga in där gäster eller kollegor behöver dig.

Du har god självinsikt och högt driv. Du är lyhörd, proaktiv och lugn med förmåga att skapa och upprätthålla effektivitet och rutiner. Din positiva grundsyn smittar av sig och inspirerar andra och du brinner för att utveckla och skapa nya vägar att gå. Arbetsuppgifterna innebär eget ansvar och ställer därför krav på att du har en stark egen drivkraft och stort ansvarskännande.

Vi söker dig som:

    Motiveras av att ligga först när det gäller service och kvalitet
    Är flexibel och lösningsorienterad
    Är strukturerad och har blick för detaljer
    Är van vid att arbeta i ett högt tempo
    Är passionerat intresserad av mat och dryck

Vi lägger stor vikt vid dina ledaregenskaper. Du ska ha dokumenterad yrkeserfarenhet inom förstklassig restaurangverksamhet med en utpräglat god fingertoppskänsla för kvalitet och service. Är du sommelier är det ett plus. Vi förutsätter att du kan kommunicera väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med varierande arbetstider, både dag, kväll samt helger. Lön efter överenskommelse.

Ansökan skickas med CV per e-post till camilla@fladiematvingard.se. Inga ansökningar via brev kommer att antas. Ansökningarna kommer att behandlas löpande. Märk din ansökan med ”Ansökan hovmästare” i ämnesraden på e-post. Eventuella frågor gällande tjänsten ställs till Camilla Olsson på telefon 046-320 338.

Vi vill ha din ansökan senast den 10 september 2018.

Länk till annons som pdf.

Kock

Om du är en passionerad service- och matperson, som alltid är beredd på att ge det lilla extra till våra gäster, har minst två års erfarenhet från kök inom restaurang och har en gedigen ansvarskänsla – ja, då kan det vara precis dig vi letar efter!

Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete på en av Skånes vackraste arbetsplatser – 15 minuter från Lund och 30 minuter från Malmö.  Tjänstgöringsgraden är heltid och eftersom vår bemanning är beroende av våra gästers besöksmönster är arbetstiden av naturliga skäl förlagd till både dagtid och kvällstid såväl som helger.

Vi söker dig som:

    Gillar utmaningen med att alla arbetsdagar ser olika ut
    Är flexibel och lösningsorienterad
    Är strukturerad och har blick för detaljer
    Är en naturlig glädjespridare som förstår att ett leende alltid hinns med

Vi arbetar i ett öppet kök och alla våra kockar träffar våra gäster på matlagningskvällar och cateringuppdrag. Därför måste du brinna för gästkontakten och för att dela med dig av dina kunskaper inom matlagning. Du ska ha erfarenhet av varierad modern och traditionell matlagning. Vinkunskaper är ett plus.

Du kommer att delta aktivt i personalplanering, planering av cateringuppdrag, inköp av råvaror, menyplanering mm. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi har kollektivavtal och lönen är avtalsenlig.

Ansökan skickas med CV per e-post till camilla@fladiematvingard.se. Inga ansökningar via brev kommer att antas. Ansökningarna kommer att behandlas löpande. Märk din ansökan med ”Ansökan kock” i ämnesraden på e-post. Eventuella frågor gällande tjänsten ställs till Camilla Olsson på telefon 046-320 338.

Vi vill ha din ansökan senast den 10 september 2018.

Länk till annonsen som pdf.

Souschef

Vi söker dig som vill bli vår nya souschef och som tillsammans med vår Köksmästare och köksteamet tar köket till nya höjder.

Vi söker dig som brinner för att varje gäst som besöker oss ska få en unik upplevelse och som har ett gediget intresse för gastronomi. Vinkunskaper är ett plus. Som person är du öppen, flexibel och positiv.

Du är professionell och personlig i ditt möte med gäster och kollegor och du är en god arbetsledare som inspireras av att utveckla dig själv såväl som dina kollegor.

Som souschef ansvarar du bland annat för

    Planering av kökets drift tillsammans med Köksmästaren
    Schemaplanering och ansvar över att det är rätt bemanning på varje skift
    Arbetsledning i den dagliga driften
    Att samtlig personal som arbetar i köket har kunskap och kännedom om grundläggande livsmedelshygien, egenkontroll etc.
    Att säkerställa att vi håller högsta kvalitet på den mat vi serverar genom delaktighet i menyutveckling, kontroll av mis-en-place och inköp
    Delaktig i menyutveckling, kalkylering av råvarukostnader samt inköp och inventering.

Utöver detta ser vi att du som söker har nära till skratt och gillar när det är högt i tak. Vi ser att du är kreativ, inspireras av högt arbetstempo och är bra på att motivera ett team så att de presterar på topp. Du gillar att ha ordning och reda omkring dig. För att kunna utföra ditt arbete på ett framgångsrikt sätt krävs även att du har god planeringsförmåga samt förmåga att arbeta självständigt. En hög ambitionsnivå och minst fem års erfarenhet från arbete i kök ser vi som en självklarhet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Lön efter överenskommelse.

Ansökan skickas med CV per e-post till camilla@fladiematvingard.se. Inga ansökningar via brev kommer att antas. Ansökningarna kommer att behandlas löpande. Märk din ansökan med ”Ansökan souschef” i ämnesraden på e-post. Eventuella frågor gällande tjänsten ställs till Camilla Olsson på telefon 046-320 338.

Vi vill ha din ansökan senast den 10 september 2018.

Länk till annonsen som pdf.

Servis

Om du är en passionerad serviceperson, som alltid är beredd på att ge det lilla extra till våra gäster, har minst två års erfarenhet från restaurang och servering och har en gedigen ansvarskänsla – ja, då kan det vara precis dig vi letar efter!

Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete på en av Skånes vackraste arbetsplatser – 15 minuter från Lund och 30 minuter från Malmö.  Tjänstgöringsgraden är 75 % och eftersom vår bemanning är beroende av våra gästers besöksmönster är arbetstiden av naturliga skäl förlagd till både dagtid och kvällstid såväl som helger.

Vi söker dig som:

    Är flexibel och lösningsorienterad
    Är strukturerad och har blick för detaljer
    Är van vid att arbeta i ett högt tempo
    Är en naturlig glädjespridare som förstår att ett leende alltid hinns med

Vi förutsätter att du kan kommunicera väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi har kollektivavtal och lönen är avtalsenlig.

Ansökan skickas med CV per e-post tillcamilla@fladiematvingard.se.. Inga ansökningar via brev kommer att antas. Ansökningarna kommer att behandlas löpande. Märk din ansökan med ”Ansökan serveringspersonal” i ämnesraden på e-post. Eventuella frågor gällande tjänsten ställs till Camilla Olsson på telefon 046-320 338.

Vi vill ha din ansökan senast den 10 september 2018.

Länk till annonsen som pdf.