Aktiviteter på Flädie Mat & Vingård

Aktiviteter

I samband med er konferens eller middag erbjuder vi olika skräddarsydda arrangemang. Här är ett axplock av våra mest populära aktiviteter. För ytterligare information, priser eller en offert, kontakta oss gärna per telefon 046-320 338 eller e-post info@fladiematvingard.se.

Laga mat med våra kockar

Att laga mat med våra kockar är ett trevligt inslag i konferensen. Varför inte bjuda medarbetare, kunder eller vänner på en fantastisk kväll, där vi komponerar en fyrarättersmeny av lokala råvaror som ni tillagar, serverar och avnjuter tillsammans med utvalda viner från vår egen vingård. Minsta antal är 10 personer och max är 16 personer. Priset är 1250 kr/person.

Vingårdens drycker och filosofi

Följ med på en tur genom Flädie Mat & Vingårds terroir och fördjupa er i den filosofi som ligger till grund för vår vinodling och produktion. Ni provar fyra olika viner från vår egen vingård under vägledning av vår sommelier. Finns både som en-eller tvåtimmars aktivitet. Minsta antal är 10 personer. Pris från 295 kr/person.

Guidning i vingård och vinproduktion

Boka en guidning i vår vingård och vinproduktion. Under rundturen, som tar ca 1 timme, går vi ut i vingården och pratar om tillväxt, ogräsbekämpning, beskärning och skörd. När vi sedan fortsätter in i vinproduktionen berättar vi om tillverkningen av våra viner och ni står mitt bland våra viner som jäser i tankar och på ekfat. Minsta antal är 10 personer. Pris från 100 kr/person.

Kallbad och bastu

Varför låta sommaren styra badsäsongen? På Bjärreds Saltsjöbad Kallbadhus & Restaurang badar man året om. Njut av havsutsikten över Öresund från bastufönstret och svalka er sedan i havet. I mötet mellan varmt och kallt väcks endorfinerna till liv och gör besöket till en upplevelse för båda kropp och själ. Om man önskar kan konferensmiddagen förläggas i restaurang längst ut på bryggan som avslutning på dagen. Pris från 50 kr/person.

Samspel

Bilda er egen blåsorkester. På bara någon timme kommer ni lära er spela klarinett, saxofon, trumpet och trombon. Till en början verkar det som omöjligt men när ni avslutar aktiviteten kommer ni kunna spela We will rock You tillsammans. Samspel är en aktivitet som förbättrar gruppdynamiken, uppmuntrar kreativiteten och stärker självförtroendet och inte minst bjuder på många goda skratt! Minsta antal är 10 personer. Pris 625 kr/person.

Mordmysterium

Alla är misstänkta – en är skyldig. Upplev en kväll i sann deckaranda samtidigt som ni njuter av en 3-rätters middag. Alla deltagare får en egen karaktär med sina egna ledtrådar och egna uppdrag som ska utföras under middagen. Under kvällen pågår ständigt nya utspel med utpressning, förtal, köp och handel. Det gäller att ta reda på så mycket information som möjligt för att kunna lista ut vem mördaren är. Aktiviteten passar alla typer av konferenser, tar 1-3 timmar och kan även genomföras på engelska. Middagen blir garanterat en succé med många skratt. Minsta antal är 10 personer. Priset för aktiviteten är 310 kr/person. Middag tillkommer.

Quiz

Utmana varandra och tävla i en rafflande quiz. Vi erbjuder en mängd olika teman på quiz, till exempel musik, allmänbildning eller mat och smak. Må bästa lag vinna! Minsta antal är 10 personer. Pris från 4500 kr. Önskar man köpa till priser tillkommer dessa.

Houston, we have a problem

I denna aktivitet ställs laganda och gott samarbete på prov. Teamen får i uppgift att med tilldelat men begränsat material bygga en anordning som skyddar ett ägg från att gå sönder från ett fall på 4 meter. En aktivitet med mycket skratt, engagemang och intensiva diskussioner. Minsta antal är 12 personer. Pris från 300 kr/person.

Mastermind

I denna aktivitet utmanar grupperna varandra i olika tävlingar som på ett eller annat sätt har att göra med logiskt tänkande, kvickhet och allmänt vetande. Alla grupper möts i olika övningar, där deltagarna behöver varandra för att lösa problemen som kommer till dem. Slutligen möts alla i en rafflande finalgren och dagens Mastermind koras! Aktiviteten tar 1-3 timmar. Minsta antal är 15 personer. Pris från 335 kr/person. Önskar man köpa till pokal eller medaljer tillkommer detta.

Cannes-festivalen

Varför inte inta rollen som Steven Spielberg eller Quentin Tarantino. Här får ni möjlighet att producera er alldeles egna kortfilm, som ni sedan tävlar mot varandra med under kvällens filmfestival. En teamövning med guldkant!

Filmens handling kan anpassas efter temat på konferensen eller företagets ledord. Erfarna redigerare från vår samarbetspartner Spirit Events klipper ihop materialet till ett häftigt resultat. Under galamiddagen presenteras lagens olika produktioner och vinnaren koras utifrån olika nomineringar. Ett oslagbart evenemang ni länge kommer minnas. Aktiviteten tar 2,5 + 1 timme. Minsta antal är 24 personer. Pris från 6500 kr.

Så kan det låta

Detta är den perfekta aktiviteten före, under eller efter middagen för att få en härlig stämning i gruppen. Frågor visas på projektorduk och det gäller att svara rätt, men också snabbt. Samarbetet i gruppen är viktigt och det gäller att lyssna på sina kollegor. Kanske sitter någon i gruppen på hemliga musikkunskaper?

Aktiviteten tar ca 1 timme. Minsta antal är 18 personer. Pris från 240 kr/person. Önskar man köpa till pokal eller medaljer tillkommer detta.

Firewalking

Överkom era mentala begränsningar och vandra över 400°C glödande kol. En upplevelse utöver det vanliga, där gruppens självkänsla och gemenskap svetsas samman. Aktiviteten tar ca 1 timme. Minsta antal är 20 personer. Pris från 500 kr/person.

Vi erbjuder även aktiviteter såsom Krocket, Jättekrocket eller Segway-Polo. Pris på offert.